La Piro Market România, ne dorim ca fiecare client să fie pe deplin mulțumit de achizițiile lor de articole pirotehnice. Cu toate acestea, înțelegem că pot apărea situații în care un client dorește să returneze un produs. În acest sens, am dezvoltat politica noastră de retur pentru articolele pirotehnice pentru a asigura o experiență transparentă și corectă pentru toți clienții noștri.

 

1. Condiții Generale de Retur
  • Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii.
  • Produsele trebuie să fie în stare perfectă, nedeschise, neutilizate și să aibă ambalajul original intact. Produsele desigilate și utilizate nu pot fi returnate din motive de siguranță și conform legislației privind articolele pirotehnice.
  • Cheltuielile de retur sunt suportate de către client, cu excepția cazurilor în care produsul a fost livrat greșit sau este defect.

 

2. Procesul de Returnare
Pentru a solicita un retur, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

 

a. Contactați Serviciul Clienți
  • Contactați echipa noastră de serviciu clienți la adresa de e-mail [adresa de e-mail] sau la numărul de telefon [număr de telefon] pentru a anunța intenția dvs. de returnare și pentru a obține un număr de autorizație de retur (RA#).

 

b. Pregătiți Produsul
  • Asigurați-vă că produsul este ambalat în ambalajul original și securizat corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

 

c. Expedierea Produsului
  • Expediați produsul returnat la adresa specificată atunci când obțineți RA#. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către dvs.

 

d. Verificarea Produsului
  • După ce primim produsul returnat, echipa noastră va efectua o inspecție pentru a se asigura că acesta respectă condițiile de returnare. Dacă produsul îndeplinește toate cerințele, vă vom notifica și vom iniția procesul de rambursare.

 

3. Rambursarea
  • Rambursarea va fi emisă pe aceeași metodă de plată folosită la achiziționarea produsului în termen de 14 zile de la primirea produsului returnat.

 

4. Produse Defecte sau Livrare Greșită
Dacă ați primit un produs defect sau un produs greșit, vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil. Vom lua măsuri pentru a remedia situația și pentru a vă asigura că primiți produsul corect sau că defectul este rezolvat în mod satisfăcător.

 

5. Excepții
  • Din motive de siguranță, nu putem accepta returnarea produselor pirotehnice desigilate sau utilizate, cu excepția situațiilor în care produsul este defect sau a fost livrat greșit.
  • Nu se acceptă returnarea produselor pirotehnice în zilele de dinainte și de după sărbătorile naționale.

 

Aceasta este politica noastră de retur pentru articolele pirotehnice. Ne angajăm să vă asigurăm o experiență pozitivă de cumpărare și să vă susținem în rezolvarea oricăror probleme legate de produsele noastre pirotehnice. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru alegerea de a cumpăra de la noi!
 
P.S. : Ne puteți contacta la adresa de e-mail sau printr-un ticket pe server-ul nostru de Discord!
Pentru a va putea oferi o calitate mai buna pe website-ul nostru, va amintim ca utilizam
cookie-uri.